NOEDOBAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Noedobar. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 8:22 Ik vond de kwaliteit van het eten heel erg tegen vallen. Ik bestel altijd overal soto soep, maar deze was gewoon vies. Zelfs de kip saté zat een rare smaak aan, ik had bij beide gerechten niet het idee dat het vers bereid was. Jammer!
21 jan 2024 om 22:21 Het was koud en heel vet.
10 dec 2023 om 19:00 Altijd vers en lekker
18 nov 2023 om 21:33 Bijna geen vulling in de ramen. Amper vlees beetje groente. Extra vulling die ik erbij besteld had zat er niet bij. Bezorging duurde enorm lang. Langer dan de oorspronkelijk aangegeven tijd. Prijs kwaliteit is niet in verhouding.
30 sep 2023 om 21:08 Lot’s of meat without noodles or rice.. Curious.
6 aug 2023 om 15:10 food was good, big portion. Delivery was fast
12 jul 2023 om 15:24 Wij hadden de Ducky wraps. Helaas hebben wij alle 3 voedselvergiftiging gehad en zijn we ontzettend ziek geweest!!! Aangezien ze niet de moeite doen om op ons bericht te reageren, doen we het maar op deze manier. Voor ons geen Noedobar meer helaas!!
4 jul 2023 om 20:50 We hebben heerlijk gegeten! Goede porties en het eten was nog goed warm bij aankomst. De Moksi Meti is echt een aanrader!
2 jul 2023 om 21:45 Eten was echt super. Bezorging was perfect. Alles nog heet en knapperig bij aankomst, goed verpakt. Ik zou iedereen de Noedobar aanraden
23 mei 2023 om 22:48 Prima eten.
12 mei 2023 om 19:39 Heerlijk!!