NOEDOBAR

NOEDOBAR lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 481 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Noedobar. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 18:10 De Tokio beef is ook meer dan goedgekeurd, wederom heerlijk gegeten - dankjewel.
19 mei 2022 om 16:12 De rendang is echt een aanrader, grote portie en nog erg warm toen het geleverd werd. Top!
26 apr 2022 om 19:55 Wij hadden saté kambing, soto soep en Tod mun pla besteld. Naar onze mening hadden de Indonesische gerechten toch echt een hele andere smaak dan normaal, andere ingrediënten en kruiden, jammer. De thaise viskoekjes waren top, berzorging was snel.
1 apr 2022 om 22:56 Lekker eten, maar duurt altijd véél langer dan de tijd die vooraf wordt aangegeven. Deze keer duurde het echt absurt lang: pas na 2 uur ontving ik mijn bestelling. De bezorger was vriendelijk.
1 apr 2022 om 14:38 I had chicken pad thai, it tasted a bit bland and I found a raw piece of chicken.
22 mrt 2022 om 21:19 Noedelsoep met won-tons besteld. Was helaas teleurstellend. Wel verse ingredienten, maar zeer karig qua smaak. Waterige bouillon, vrijwel geen specerijen of kruiden te bespeuren. Jammer..
12 mrt 2022 om 19:06 Lekker eten, mag wel wat meer groente bij
11 mrt 2022 om 18:26 Alle bestelde gerechten waren van zeer goede kwaliteit en warm. Dit was onze eerste bestelling en we zijn zeer tevreden. We will be back.
9 mrt 2022 om 5:11 2 gerechten besteld, 1 was perfect de ander had helaas maar 3 garnalen en haast geen vlees erin zitten en de portie was ook minder.
6 mrt 2022 om 18:30 Delicious food and great portions, as always!
5 mrt 2022 om 19:12 Erg lekker! We hebben ervan genoten!
30 jan 2022 om 10:20 Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Top